Martin Persson. BILD_ Våningen och Villan

Våningen & Villan laddar för framtiden med att rekrytera Martin Persson, som senast jobbade på Bjurfors med bland annat sociala medier och PR.

Nu får han en helt färsk position som marknadschef, något byrån inte haft tidigare.

– Det ska bli riktigt roligt. Våningen & Villan är ett familjärt företag med stora visioner. Det är ett starkt varumärke och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med alla kompetenta kollegor jobba för att göra det ännu mer välkänt, säger Martin Persson själv i ett uttalande.

Våningen & Villans vd Johan Linde säger att de har stora expansionsplaner och att det var därför de behövde en marknadschef.

– Vi har redan i dag en fantastisk marknadsavdelning. Med Martin på plats får vi ytterligare strategisk tyngd och står ännu bättre rustade för att ta nästa steg. Vi har en tydlig plan på hur vi ska växa på befintliga orter såväl som på hur vi ska etablera oss på nya. I det arbetet blir Martin en viktig pusselbit.