Martina Albertsson och Erika Jansson. BILD: Mohv

Mohvs två senaste tillskott på partnersidan heter Erika Jansson från Umeå och Martina Albertsson från Malmö.

Erika Jansson tog sig på kort tid in på topp tio-listan över mäklare med högst omsättning på Mohv.

– Att nu kunna ta mitt mäkleri till nästa nivå och driva detta i eget bolag känns helt rätt. Jag är nu egen företagare med fokus på mitt egna mäkleri men samtidigt kvar på kontoret med mina fantastiska chefer och kollegors enorma stöd, säger hon själv i en kommentar.

Martina Albertsson har under året samlat på sig prestationer som Årets mäklare och blev tidigt erbjuden att bli partner.

– Det är en fantastisk frihet att själv kunna styra min lön och bygga kapital i mitt eget bolag. För den som tycker att tanken på att driva bolag känns lite överväldigande kan man släppa den oron här. Alla partners får 100 procent stöttning och hjälp med administration och ekonomihantering av Mohv mäklarsupport vilket är guld värt, tycker hon.

Som varandes journalist i över 20 år är jag i jämförelse färsk i mäklarbranschen - sedan hösten 2018 är nöjet att arbeta med Mäklarvärldens webb mitt. Det finns alltså mycket kvar att lära. Jag får dock hela tiden nya insikter i den fascinerande, och ibland frustrerande, bostadsbransch som alltid är i rörelse.