Husman Hagberg öppnar nytt kontor i Tomelilla – och passar på att rekrytera ortens bäst säljande mäklare.

Vibeke Wulff. BILD: Husman Hagberg

Vibeke Wulff heter hon och tar steget från anställning på annan kedja till franchisetagare. Efter att ha startat mäklarkarriären 2002 och arbetat under flera olika varumärken vet hon i dag vad hon vill erbjuda kunderna.

– Alla varumärken har sina fördelar och det har jag lärt mig mycket av. Nu känner jag mig redo att ta steget från anställd till egen företagare och har då fördelen att plocka russinen ur de tidigare kakorna och utforma en högkvalitativ mäklartjänst som passar på just min marknad, säger hon själv i en kommentar.

Hon ville ha en rikstäckande kedjas styrka samtidigt som de låter henne anpassa tjänsten till sin egen marknad.

– Det tycker jag är en riktig fördel för alla parter.

Vibeke Wulff har gjort mer än bara mäkla sedan hon fick registreringen, till exempel jobba på bank och utbildat sig till KBT-terapeut.

– Mitt arbete på banken underlättar mycket i mitt jobb och gör att jag kan rådge mina kunder på ett bättre sätt. Terapeututbildningen gick jag då jag hade behov av ett byte av fokus under en tid. Det har gett mig bra erfarenhet att ta med mig då vi ofta möter kunder i svåra situationer som skilsmässa, dödsfall och liknande.

Fredrik Kjell, vd på Husman Hagberg, är mycket nöjd med sin rekrytering.

– Vi ser det som ett stort erkännande av vårt varumärke då en så erfaren och framgångsrik mäklare som Vibeke väljer att ansluta sig till oss.