Siyar Hamidanoglu på HusmanHagberg Kista, Solna och Sundbyberg blev nyligen utsedd till Sveriges mest trovärdiga mäklare Q1 2021. Utöver det blev han även en av Sveriges mest rekommenderade mäklare och Solnas allra mest rekommenderade mäklare samma period.

Frågan är – vad är hans framgångsrecept? Det ska vi ta reda på här.

Vem är du?
– Jag heter Siyar och har jobbat på HusmanHagberg sedan starten av min karriär, i ca 16 år, och trivs jättebra i kedjan. Det är därför jag blivit kvar här så länge. Idag driver jag kontoren i Kista, Solna och Sundbyberg som franchisetagare och fastighetsmäklare.

Vad är det du gillar mest med att jobba på HusmanHagberg?
– Många saker, men främst att det är en oerhört stark samhörighet i hela kedjan.

Hur gör du för att bli Sveriges mest trovärdiga mäklare?
– Jag fokuserar på långsiktighet. Det handlar inte bara om den enskilda affären här och nu, utan om att skapa en långsiktig relation med kunden som får den att välja mig igen vid nästa bostadsaffär.

– Sen har jag även fått en bra skola av HusmanHagberg och står bakom våra värdeord: äkta passionerad vinnare. Jag är äkta i mina affärer och vill att mina kunder ska känna sig trygga genom hela processen.

Vad är dina bästa tips för att få nöjda kunder?

  1. Gör din läxa som mäklare: Ta fram en behovsanalys för varje enskild kund och gör sen en bra och trovärdig plan för just den kunden. Man måste förstå kundens situation och skapa en bra paketering därefter.
  2. Mäkleri är ett maratonlopp, inget sprintlopp” brukar jag tänka. Det handlar om att jobba långsiktigt och hålla ett bra tempo så att man orkar leverera hela vägen. Kunden ska känna att du gör och står för allt du säger, från början till slut.

Vill du också bli en del av framgången på HusmanHagberg? Kontakta rekryteringschef Christian Hjort på christian.hjort@husmanhagberg.se eller 070-536 02 88