Filip Billhäll. BILD: Våningen & Villan

Filip Billhäll
Filip är en glad och driftig tidigare ölänning med kärlek för sport, mat och bostäder. Med entusiasm tar han sig an nya utmaningar och strävar alltid efter att bli bäst. Som nyexaminerad mäklare ser han mest fram emot att överträffa sina kunders förväntningar, prestera fina resultat och samtidigt ha kul på vägen.

Kim Nilsson. BILD: Våningen & Villan

Kim Nilsson
En utpräglad tävlingsmänniska som vill både köparnas och säljarnas bästa. Har en elitsatsning inom bordtennis i ryggen som lärt honom vikten av ihärdigt arbete och att framgång endast nås genom hårt arbete. Det värsta Kim vet är att göra folk besvikna, därför är han alltid förberedd och lösningsorienterad.

Rasmus Eriksson. BILD: Våningen & Villan

Rasmus Eriksson
27-årig smålänning som elitidrottat inom både tennis och padel. Att utbilda sig till mäklare har sedan många år varit en självklarhet för Rasmus då han ständigt får möjligheten att träffa olika typer av kunder och bygga nya relationer som fastighetsmäklare. Rasmus är också en extrem tävlingsmänniska som drivs av att prestera på hög nivå.