Lokaljakt pågår för Bjurfors som nu ska öppna i Botkyrka söder om Stockholm.
Det är trion Vanja Andelkovic, Stefan Voigt och Christoffer Kihlman som står bakom etableringen, där de två senare redan driver kontoren i Huddinge och Älvsjö/Fruängen.

BILD: Bjurfors

– Jag tog min mäklarexamen 2019 och började direkt därefter på Bjurfors. Jag sa redan första dagen till min chef att mitt mål var att bli franchisetagare, men jag trodde kanske inte att möjligheten skulle dyka upp så snabbt. Det känns fantastiskt och tryggt att göra den här resan tillsammans med Stefan och Christoffer som har rutinen sedan tidigare, säger Vanja Andelkovic.

Inledningsvis kommer de att sitta på Huddingekontoret, men letar alltså efter lokal i Botkyrka.

– Det börjar bli trångt på Sjödalsvägen, och planen är att expandera ytterligare. För Botkyrkakontorets del tror vi att vi på sikt kommer att vara fem till sju mäklare, så nästa mål är att hitta rätt lokal att växa i. Vi har inte bråttom, men det är en självklarhet att den ska ligga i Botkyrka.

Bjurfors vd Fredrik Kullman säger att de länge velat öppna i Botkyrka.

– Vi säljer en hel del bostäder där och er stora möjligheter att ta ytterligare steg.