Felicia Bång Larsson. BILD: Alicia Edelman

Alicia Edelman har förstärkt sitt team med en fotbollsspelare och lagkapten från damernas Division 1, 21-åriga Felicia Bång Larsson. Hon kommer närmast från Mediamarkt där hon var produktexpert och säljare samt har sedan tidigare erfarenheter från service – nu är hon säljstöd för byråns mäklare.

Det var genom en medarbetare på byrån som Felicia Bång Larsson fick upp ögonen för Alicia Edelman, berättar hon i en kommentar.

– Alla är väldigt framgångsrika och unga mäklare vilket inspirerade mig till att förhoppningsvis också kunna bli en toppmäklare i framtiden. Dessutom är jag en lagspelare i grunden och mitt första intryck efter första mötet var att det finns en härlig teamkänsla, samt att jag fick ett varmt och glatt mottagande.

Hon har med sig utmärkelser för passion och ”Årets solstråle” i bagaget.

– Vi ser att Felicia kommer komplettera oss mycket väl i sin nya roll på Alicia Edelman utifrån sin personlighet och den glädjespridare hon är, men vi ser även med intresse fram emot att tillsammans med Felicia fortsätta vår utveckling i arbetet med en än effektivare struktur, höga interna service och laganda, säger Gisela Bruem Cedergren, vd.