Robin Nyvall på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri är årets mest transparenta mäklare för 2020. Det visar Hittamäklares årliga sammanställning.

Robin Nyvall. BILD: Alicia Edelman

Hittamäklare konstaterar också att fler mäklare än någonsin varit 100 procent transparenta, närmare bestämt 19 av dem som publicerat minst 30 annonser på marknaden under året, vilket är de som mäts.

– Att hålla en hög transparens visar på att mäklaren ber en stor del av sina kunder om ett omdöme, inte bara ett fåtal utvalda. Det är ett bra sätt för blivande kunder att få en uppfattning om majoriteten av mäklarens tidigare säljare har varit nöjda, säger Alexandra Eldin, affärsområdeschef på Hittamäklare i en kommentar till publiceringen.

Toppar gör alltså Robin Nyvall på Stockholmsbyrån Alicia Edelman. Under året har han publicerat 110 annonser som kunnat bedömas och lett till toppositionen. Han är dock inte ensam därifrån på de 100 procent transparenta – på sjätte plats med 83 publicerade annonser hittas Julia Larsson.

I övrigt har tre byråer tre mäklare vardera på topp 19 – Notar med andraplatsen Martin Boholm, sjundeplatsen Damir Bicharov och nittondeplatsen Jesper Staring; Länsfast med fjärdeplatsen Daniel Durmaz, elfteplatsen Jonathan Rappel och sjuttondeplatsen Emelie Wulff samt Bjurfors med femteplatsen Yosef Halim, niondeplatsen Magnus Hjeltegard och artondeplatsen Javiera Robertsson.

Topp 20 av dem som publicerat minst 30 annonser 2020. KÄLLA: Hittamäklare

Ladda ner topp 30 här eller topp fem per län här