Alexandra Tyledal och Linn Johansson. BILD: Mäklarhuset

Mäklarhuset i Bromma, Solna och Sundbyberg, som Mäklarvärlden skrev om här, har fått nya tillskott. Alexandra Tyledal och Linn Johansson kommer båda från samma företag men går nu till Mäklarhuset.

Linn Johansson har varit i branschen i snart två år och ser fram emot att växa med sitt nya företag.

– Med mitt stora engagemang hoppas jag att kunna hjälpa många kunder här i Bromma, säger hon i en kommentar.

Alexandra Tyledal fick sin mäklarlicens i januari och är alltså ny i branschen.

– Jag valde Mäklarhuset då jag tror 100 procent på företaget, deras sätt att jobba, samt att deras syn på ledarskap inspirerar mig. Detta kombinerat med mitt brinnande intresse för mäkleriet kommer att ge mig de bästa förutsättningarna för att vara en grym mäklare. Jag ser fram emot denna resa, säger