BILD: Mohv

Nu växer Mohv i Göteborg när man öppnar ett nytt kontor i Örgryte. Vid spakarna som franchisetagare står Johanna Eriksson och Petra Wallin, båda fastighetsmäklare med god lokalkännedom efter att ha arbetat där tidigare.

Duon satsar nu på att bli det naturliga valet av mäklare i området.

– Efter att i 15 år drivit mäklarkontor i en annan kedja så känns det fantastiskt kul att få fokusera på mäkleriet och ännu en gång få bygga upp ett företag. Sista åren har mycket av tiden gått åt till att sköta det administrativa på kontoret och jag har saknat att mäkla på heltid, säger Johanna Eriksson i ett uttalande.

Petra Wallin säger att de tilltalades av Mohv på grund av det utstickande varumärket.

– Vi gillar att tänka utanför boxen. Det är en platt organisation som inte är fast i gamla tankemönster.

Kontoret i Örgryte blir Mohvs tjugofemte.

Maria Forsström
Som varandes journalist i över 20 år är jag i jämförelse färsk i mäklarbranschen - sedan hösten 2018 är nöjet att arbeta med Mäklarvärldens webb mitt. Det finns alltså mycket kvar att lära. Jag får dock hela tiden nya insikter i den fascinerande, och ibland frustrerande, bostadsbransch som alltid är i rörelse.