Joakim Westerlind Wiklund. BILD: Bjurfors

Bjurfors fortsätter att expandera i Jämtland. Nästa steg är ett nytt kontor i Vemdalen under ledning av Joakim Westerlind Wiklund, som för något år sedan också tog över kontoret i Åre.

– Ett naturligt steg som känns väldigt rätt. Vi har sålt en hel del bostäder i Vemdalen även tidigare, och vet att Åre och Vemdalen är liknande marknader. Men när vi nu äntligen öppnar kontor här blir det så klart ett helt annat fokus, säger han själv i en kommentar.

Kontoret kommer att öppna i september och att det blev just nu är för att en lämplig lokal blev tillgänglig.

– Vi har lyckats ordna en väldigt bra och stor lokal mitt på Skalets torg. Det är ett utmärkt läge. Centralt och synligt för våra kunder, och en härlig arbetsmiljö för våra medarbetare. Nästa steg är att inleda rekryteringsprocessen vilken vi kommer att påbörja inom kort, säger Joakim Westerlind Wiklund.