Nu kan du följa och analysera resultaten av dina marknadskampanjer direkt i Adfenix plattform.

Förhoppningsvis känner du redan till de resultatsidor Adfenix skapar för varje bostadsannons. Via våra verktyg vill vi säkerställa att både du och dina kunder upplever fullständig kontroll över era marknadskampanjer.

I linje med detta vill vi även göra det enklare att förstå det värde dina digitala marknadskampanjer skapar. Med detta i åtanke lanserar vi nu ett nytt analysverktyg inne i plattformen. Via verktyget kan kan du som användare överblicka kontorets- eller kedjans samtliga marknadskampanjer genom en lättöverskådlig vy.

Genom denna vy får du inte bara en samlad bild över kontorets samtliga marknadskampanjer. Väl inne i plattformen har du bland annat möjlighet att följa resultaten av dina kampanjer, jämföra dessa månad för månad, se hur användningen ser ut för respektive fastighetsmäklare / kontor, se era bäst presterande kampanjer, följa hur många leads varje bostad i genomsnitt genererar och mycket mer.

Ett par highlights från Adfenix nya analysverktyg:

  • Se hur många besökare som besökare era bostadssidor
  • Följ hur många leads ni lyckas generera per bostad
  • Se hur lång tid era bostäder är ute på marknaden
  • Se vilka mäklare eller kontor som använder sig av Adfenix tjänster
  • Möjlighet att jämföra perioder mellan varandra

Läs mer om nyheten och vad detta kan innebära för dig genom att klicka på länken nedan.

https://www.adfenix.com/newsroom/new-product-admin-reporting-sv