Adfenix lanserar rapporten – The 2021 Digital Marketing Benchmark Report for Real Estate

Adfenix är idag verksamma på en rad olika marknader runt om i världen, såsom i Norden, Storbritannien, USA, Australien m.fl. Tack vare insikterna från vårt globala perspektiv har vi sammanställt en rapport över det digitala landskapet inom fastighetsmäklarbranschen världen över.

Här har du och din mäklarbyrå möjlighet att inspireras och lära dig mer från världens mest inflytelserika fastighetsmäklarföretag. Rapporten innehåller analyser och insikter från fler än 60 olika fastighetsmäklarföretag världen över. Bland annat tittar vi vidare på de svenska mäklarbyråerna Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, HusmanHagberg, SkandiaMäklarna, Svensk Fastighetsförmedling m.fl.

Rapporten berör bland annat:

  • Vilka mäklarbyråer leder skiftet när det kommer till den digitala kundresan?
  • Fastighetsmäklarbranschens bästa exempel när det kommer till att skapa intresse, samt att konvertera potentiella kunder.
  • Hur ledande mäklarbyråer lyckas maximera sina resultat genom att ta ett större ägandeskap av kundresan.

Rapporten försöker även besvara frågan kring vad som definierar och förenar ledarna inom området – Är strategierna konsekventa världen över, och vad kan vi göra annorlunda för att följa framgångarna av världens ledande aktörer?

Kanske kan denna rapport erbjuda insikter, idéer och inspiration som hjälper dig att komma vidare under 2021, med denna förhoppning önskar vi dig en trevlig läsning!

Klicka på länken nedan för att ta del av rapporten i sin helhet:
https://www.adfenix.com/white-paper/the-2021-digital-marketing-benchmark-report-for-real-estate