BILD: Husman Hagberg

Både Helsingborg och Klippan i Skåne blir nu med Husman Hagbergkontor. I Helsingborg är det franchisetagarna Sara Engström, Martin Sadowski och Linus Månsson som slår upp portarna på Stortorget. De kommer senast från ett annat mäklarkontor och har lång företagserfarenhet.

– Både Sara och Martin är sedan länge etablerade mäklare medan jag är nyutbildad. Däremot har jag varit entreprenör i flera år, så jag har mycket att bidra med i uppbyggnad och drift av företaget. Vi är alla tre duktiga säljare, så vi kommer att jobba hårt för våra kunders bästa, säger Linus Månsson.

De vill erbjuda den mäklartjänst som de själva skulle vilja ha.

– Fördelen är att vi inte har någon storägare som styr tjänsten till en viss bank eller ett visst försäkringsbolag. Vi är helt fria att välja de samarbeten som vi själva vill ha och det är en stor fördel för våra kunder, säger Martin Sadowski.

BILD: Husman Hagberg

Martin Sadowski och Linus Månsson står även bakom det nya kontoret i Klippan. Dit har de rekryterat en redan väletablerad mäklarduo som nu alltså byter till Husman Hagberg – Maria Arvidsson och Michael Swensson.

– Vi längtade båda två efter en ny utmaning. Det var dags för en nytändning, helt enkelt. Vi älskar vårt arbete med att hjälpa kunderna med deras livs största affär, så det var aldrig tal om att sluta, bara att förändra, säger Michael Swensson.

Vd Fredrik Kjell är nöjd med sina nya medarbetare.

– Vi är väldigt glada över att ha fått med den här topptrion under vårt varumärke, och det är en ära att få två så etablerade mäklare att ansluta sig till oss. Vi önskar dem varmt välkomna.