Bara några veckor in på det nya året är det full aktivitet hos Mäklarhuset, som öppnar nya kontor och anställer medarbetare i parti och minut.

BILD: Mäklarhuset

Bland annat har Norrköping fått ett helt nytt kontor efter att Östgöta Fastighetsmäklare bytt kostym. Kontoret etableras av Lisa Engberg, som också blir delägare och vd på kontoret, och Filip Karlsson som båda kommer från Skandiamäklarna. I samma veva passar de på att öppna i Finspång.

– Det ska bli otroligt spännande och roligt att få sätta Mäklarhusets varumärke i både Norrköping och Finspång, säger Lisa Engberg i en kommentar.

BILD: Mäklarhuset

Samtidigt blir det nya ägarkonstellationer i Bromma och Solna/Sundbyberg i Stockholm. Där är Mose Sundlöv och Jonas Mattson i spetsen med ambitionen att växa ytterligare.

BILD: Mäklarhuset

Också Mäklarhuset i Täby och i Sollentuna har fått varsin ny kollega i form av Isabell Almstedt respektive Michaela Lopez. Isabell Almstedt kommer från FEI:s uppdragsutbildning och bor själv i Täby medan Michaela Lopez återvänder efter en tids paus för att börja mäkla på allvar.

Sist men inte minst har Mäklarhuset även slagit upp portarna i Kalmar under ledning av Alexander Midjich och Emil Borgemo. De har sedan tidigare verksamhet i Torsås.

– Kalmar, liksom bostadsmarknaden, är i ständigt utveckling. Självklart är det viktigt att även mäklartjänsten utvecklas i samma takt, säger Alexander Midjich i en kommentar.