BILD: Husman Hagberg

Husman Hagberg återvänder till Borlänge efter att i fjol ha avvecklat sin verksamhet där. Nu har de dock rekryterat toppnamnen Maja Sultan och Victor Pers Gesteby, som går från en annan firma till det nygamla kontoret. Det kommer dessutom att expandera till ett större distrikt som innefattar Säter.

– Vi längtade båda två efter personlig utveckling. Vi har jobbat tillsammans i så många år och kände båda två att det verkligen var dags, men vi trivs väldigt bra med varandra så det var självklart att fortsätta vara ett bra mäklarteam, säger Maja Sultan i en kommentar.

Lokalen de ska sitta i är fortfarande i renoveringsfasen, men duon har börjat jobba ändå med telefonen som verktyg.

BILD: Husman Hagberg

Samtidigt etablerar två kända mäklare i Gnesta och Trosa ett helt nytt kontor. Det är Anna-Karin Wennerholm och Johanna Lindström som tar steget från anställda till att driva eget.

– För oss är det viktigt att kunna erbjuda den mäklartjänst som vi själva skulle vilja ha, säger Anna-Karin Wennerholm i ett uttalande.

De har också inlett ett samarbete med en stylist som ska hjälpa deras kunder.