Malin Carlsson. BILD: Ambassadör Fastighetsmäkleri

Ambassadör Fastighetsmäkleri välkomnar nu en ny partner i form av Malin Carlsson, och säger att de är stolta över att kunna presentera en av de tio mest inflytelserika kvinnorna i branschen.

Hon har under sin femtonåriga karriär bland annat arbetat inom premiumsegmentet på olika mäklarföretag och varit försäljningschef hos Oscar Properties.

– Jag känner en enorm stolthet när jag går förbi projekt jag har utvecklat eller bostäder jag har förmedlat. Se att här kan människor bo, här kan människor leva, här kan man skapa minnen. Att få påverka människors välmående som man gör med ett hem, det tycker jag är stort och något jag är stolt över att få göra och ha gjort, säger hon själv i en kommentar.

Ambassadörs medgrundare Christian Enström säger att de ser fram emot att ha en partner som Malin Carlsson.

– Att Malin valde att komma till oss är en stor ära.