Daniel Adelsson. BILD: Bjurfors

För åttonde året i rad har Daniel Adelsson på Bjurfors kontor i Mölndal säkrat titeln som Årets mäklare. Han fick priset på årets kickoff – det vill säga digitala gala – med närmare 600 medarbetare i publiken.

Under 2020 gjorde han över 200 affärer och drog in 11 miljoner i provision.

– Jag är oerhört stolt och glad över äran att ännu en gång ha utsetts till Årets Bjurforsmäklare. Utmärkelsen är ett bevis på hårt arbete och nöjda, återkommande kunder, säger Daniel Adelsson själv i en kommentar.

Mölndalskontoret. BILD: Bjurfors

Som om inte det vore nog fick även kontoret han driver i Mölndal pris som Årets kontor.

Samtidigt fick Pontus Andersson på kontoret i Hässleholm pris för att ha varit den mäklare med flest nöjda kunder i hela Bjurforskoncernen.

Pontus Andersson. BILD: Bjurfors

– Jag känner mig väldigt hedrad över detta fina pris. Min framgångsmetod är att lära känna mina kunder väldigt väl, så att jag vet vad de vill och behöver, vad de önskar sig. Jag tror på att bygga långsiktiga relationer, säger han.

Andra som fick pris var Jesper Karlsson på Hisingen som både blev Årets rookie och Årets tipsare, och Patrik Jägmo i Marbella för Årets mäklare utland. Joakim Winthergard blev Årets näringslivsmäklare.

Maria Forsström
Som varandes journalist i över 20 år är jag i jämförelse färsk i mäklarbranschen - sedan hösten 2018 är nöjet att arbeta med Mäklarvärldens webb mitt. Det finns alltså mycket kvar att lära. Jag får dock hela tiden nya insikter i den fascinerande, och ibland frustrerande, bostadsbransch som alltid är i rörelse.