Jesper Elg, Elvina Bernebring, Carl Ljunglöf, Maria Cavels och Emma Sandell. BILD: Bjurfors

Efter ett rekordår i Skåne rustar nu Bjurfors för att stärka sin position. Det handlar om fem nya mäklare varav tre till Helsingborg och två till Landskrona respektive Kristianstad.

Till Helsingborg går Elvina Bernebring som efter att ha mäklat sedan 2014 nu är tillbaka efter mammaledighet och ansluter till teamet på Stortorget. De andra två, Carl Ljunglöf och Maria Cavels, hittas istället på Drottninggatankontoret.

Landskrona får förstärkning i form av Emma Sandell som efter att ha varit kontorskoordinator och assistent tar steget över till mäkleri, och i Kristianstad kommer Jesper Elg in. Han har en bakgrund inom filmproduktion men har sedan 2015 satsat fullt ut på att mäkla.

– Det är verkligen fem starkt lysande mäklarstjärnor. Fantastiskt kul att få välkomna dem till Bjurfors. Med Jesper, Elvina, Carl, Maria och Emma ombord tar våra mäklarteam i Helsingborg, Kristianstad och Landskrona ännu ett steg upp, säger Bjurfors Skånes försäljningschef Per Ekvall Jangvert i en kommentar.