Adfenix inleder ett samarbete tillsammans med mäklarsystemet Quedro samt Vitec. Sedan starten 2016 har Adfenix platform levt utanför branschens etablerade mäklarsystem, i takt med att nya produkter lanserats har även efterfrågan på CRM-integrationer ökat.

Under den senaste perioden har en rad nyheter lanserats till Adfenix marketing automation platform. Efter lanseringen av en av de senaste nyheterna, tjänsten Engage, har efterfrågan på en CRM integration vuxit allt större. De fastighetsmäklare som idag använder sig av Engage upplever många gånger att denna tjänst har blivit deras största källa till nya kunddialoger och kvalificerade leads.

Initialt har dessa kvalificerade leads distribuerats till ansvarig mäklare via email. För att nu undvika att mäklarna bygger upp parallella CRM-system i inkorgen samt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra kunder har Adfenix nu genomfört en integration gentemot både Quedro och marknadsledande Vitec.

Adfenix VD, Andre Hegge, sammanfattar nyheten:

“Då smarta mäklarkedjor jobbar på att digitalisera affärsprocesser har det därför blivit enormt viktigt att de kunder som kommer in via Adfenix också kan hanteras smidigt i mäklarens CRM. Därför är vi mycket glada att ha inlett ett samarbete med Quedro & Vitec för att våra gemensamma kunder ska bli ännu mer framgångsrika än tidigare.”

Adfenix Chief Customer Officer, Munyaradzi Hoto, förklarar vidare: Vi är mycket glada över att kunna erbjuda en integration till Vitecs samt Quedros mäklarsystem. Efter att ha lyssnat och förstått våra kunders behov är vi övertygade kring vikten av att leverera en helhetsupplevelse. I en tid då de flesta aktörer behöver tänka digitalt har våra integrationer gentemot mäklarsystemen aldrig varit viktigare.

Signerat,

Rikard Jonsson
Marketing Manager Nordics @ Adfenix
0703 – 74 99 99
rikard@adfenix.com

Läs vidare om vår integration med med Vitec & Quedro här: https://www.adfenix.com/newsroom/kvalificerade-leads-rakt-in-i-ditt-maklarsystem