Mats Olander. BILD: Ambassadör Fastighetsförmedling

När Ambassadör Fastighetsförmedling nu har expanderat till Uppsala har de också tagit in en ny delägare.

Mats Olander heter han och är ny som mäklare, men har länge arbetat och varit framgångsrik med husförsäljning i form av prefabricerade villor och fritidshus. Hans huvudområde kommer att vara Uppsala där han också blir kontorschef.

– Vi är enormt stolta att ha Mats hos oss. Det är få som besitter den spetskompetens som han har och han är en enormt viktig pusselbit för Ambassadör. Mats har toppat försäljningslistorna på sitt föregående jobb fem år i rad så han vet verkligen vad som krävs för att bli bäst, säger Ambassadörs medgrundare Christian Enström i ett uttalande.

Mats Olander själv har visionen att bli Sveriges mest omtyckta mäklare.

– Utan kunder och klienter är en byrå ingenting. Men med nöjda kunder, passion, hög kompetens, de bästa mäklarna i Sverige och vårt helt branschkunniga ambassadörskoncept finns det inget annat än succé i horisonten, säger han.