När omdömessajten Reco listar Sveriges mest rekommenderade mäklare 2020 hamnar Mohammed Mouaid i topp – igen.
Det är andra året i rad mäklaren från Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping tar hem förstaplatsen på listan, vilken grundar sig på omdömen från köpare och säljare från året som gått.

Mohammed Mouaid. BILD: Svensk Fastighetsförmedling

– Årets lista över de mest rekommenderade mäklarna är väl underbyggd med hela 50 000 respondenter. En sådan omfattning i kombination med att vi aktivt motarbetar fusk eller manipulation gör att vi är lite extra stolta över att kunna presentera årets lista över de mest rekommenderade mäklarna 2020 säger Tobias Basilius, vd på Reco, i ett uttalande.

Mohammed Mouaid gjorde 76 försäljningar under året och bad både köpare och säljare om omdömen, varefter hans snittbetyg landat på 4,9 av 5.

– Jag är otroligt tacksam över utmärkelsen och över att både köpare och säljare har tagit sig tid att rekommendera mig och lämna ett omdöme. Dels hjälper det mig att utvärdera mitt arbete och att utvecklas som mäklare och dels är det ett stöd för framtida köpare och säljare att välja rätt mäklare, säger han själv i en kommentar.

Det märks att hans byrå Svensk Fastighetsförmedling är aktiva när det kommer till att be om omdömen – de har parkerat på inte mindre än sju platser av topp tio på årets lista. Fastighetsbyrån norpade två platser och Våningen & Villan en.

– Det är ju naturligtvis ett oerhört roligt resultat och vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför det. Vårt fokus har alltid varit att våra kunder ska vara 100 procent nöjda. Nu kommer vi att fira och sedan planera för hur vi kan fortsätta att utveckla vårt erbjudande, säger Liza Nyberg, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

KÄLLA: Reco

Se hela topp 100 här.