BILD: Cornelia Höglind/Mäklarhuset

Efter ett framgångsrikt 2020 siktar nu Mäklarhuset på att öppna flera nya kontor under året. Först ut är Oskarshamn, där välrenommerade Ingela Noresson slog upp dörrarna i fredags. Hon kommer närmast från en konkurrent och med sig i sin nya satsning har hon mäklaren Jonas Johansson och koordinatorn Izabelle Johansson.

– Oskarshamn, liksom bostadsmarknaden, är i ständig utveckling. Självklart är det viktigt att även mäklartjänsten utvecklas i samma takt, och här ligger Mäklarhuset i framkant. Det är en naturlig utveckling att ta det här steget in i en större och nytänkande mäklarkedja, säger Ingela Noresson i en kommentar.

Mäklarhusets vd Erik Wikander är nöjd:

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna ännu ett kontor i Småland, som är en viktig marknad för vår kedja.