SAMTLIGA BILDER: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

När Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i helgen höll en digital gala för att fira sina medarbetare delades det även ut priser.

Bland annat fick kontoret i Sundsvall ta emot pris som Årets bobutik efter att ha ”utmärkt sig inom såväl marknadsandel, försäljningstillväxt och kundnöjdhet”, i konkurrens med 181 andra.

Artagan Keskin

– En stark teamkänsla, tydliga målsättningar, nöjda kunder och hårt jobb skapar goda förutsättningar för lyckade bostadsaffärer. Vi är oerhört stolta över priser och ser det som en stark inspirationskälla till att fortsätta växa under 2021, säger franchisetagaren Artagan Keskin i en kommentar.

Årets kvalitetsbobutik blev samtidigt den i Torslanda, som tackade alla kunder i området vilka givit dem så fina betyg.

Victoria Börjesson, Torslanda

Årets ledare hittas i Malmö. Johanna Ericsson, Peter Svensson, Fredrik Brood och Johan Dahlberg fick ta emot priset inför digitalt jublande kollegor över hela landet efter att ha varit ”goda förebilder, engagerade och på ett föredömligt sätt levt upp till företagets gemensamma kärnvärden”.

– Detta är ett pris som ska tillägnas alla våra medarbetare på kontoret i Malmö, som varje dag lägger ner både själ och hjärta i yrket för att bli bäst på det vi gör, säger Peter Svensson, franchisetagare.

Kristoffer Andersson

Dessutom fick Kristoffer Andersson från Örkelljungakontoret pris som Årets rookie. Priset ska gå till någon som registrerats för första gången och särskild vikt läggs vid försäljningsresultat, engagemang och kundkontakt.

– För mig är det viktigt att lägga ett stort engagemang i varje uppdrag samt att skapa goda relationer mellan köpare och säljare under hela bostadsaffären. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla kunder i Örkelljunga som givit mig så fina betyg under det gångna året, säger pristagaren själv.