… vi närmar oss slutet på nomineringsprocessen för guldhemsgalan 2021. 

Tove Beckman.

Vad är det ni söker i nomineringarna?

– Vi söker efter prestationer under 2020 som är värda att hyllas! Som vi alla känner till är tiden vi lever i just nu väldigt speciell. Jag tror därför att det är extra viktigt att hylla fantastiska bedrifter från Sveriges mäklare nu! Värt att nämna är att det är inte antalet nomineringar som spelar roll utan kvalitén på nomineringen.

Finns det fortfarande tid att nominera?

– Vi stänger nomineringen 31 januari, så fram tills dess hoppas vi att det ska trilla in en del.

Hur nominerar man?

– Man besöker guldhemmet.se och klickar på ”nominera” i menyraden. Vi har försökt göra flödet så enkelt som möjligt och själva processen tar inte mer än 1 minut om man skrivit texten i förhand.

Hur går arbete med Guldhemmet 2021, några spännande nyheter du kan dela med dig av?

– Vi signar förmodligen en av Sveriges absolut främsta konferencier nästa vecka. Håll tummen för att allting går i lås! Och sen måste jag nog ändå säga att den kreativa höjd som använts för att få ihop detta event och göra det corona-anpassat har varit otroligt hög. Jag är avundsjuk på de som ska gå på galan! Förmodligen får jag en liten bebis 1 maj, så mina kollegor har slagit vad om huruvida jag kommer att kunna gå på galan den 6 maj eller inte. Målet är såklart att gå på galan! Så vi får se om jag får rätt.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.