Carina Röjland-Lindberg har nu, efter många år som anställd, bestämt att öppna eget i Borås under Husman Hagbergs flagg – och det gör hon tillsammans med sina barn.
Dottern Ida Röjland är också fastighetsmäklare, och sonen Fredrik Lindberg pluggar för att bli en medan han tar rollen som kontorschef.

Familjen bakom Boråssatsningen: Ida Röjland, Fredrik Lindberg och Carina Röjland-Lindberg. BILD: Husman Hagberg

Hon säger att det som fick dem att starta eget var drömmen om att få göra något tillsammans med de viktigaste personerna i livet.

– Vi är otroligt nära och kompletterar varandra bra med olika bakgrund och erfarenhet. Som mamma är det en ynnest att få arbeta tillsammans med sina barn.

De valde Husman Hagberg eftersom inställningen att franchisetagarna vet bäst hur deras egen marknad fungerar tilltalade dem.

– Dessutom känns det helt rätt för ett familjeföretag som vårt att göra det tillsammans med ett så familjärt företag. Vi blir helt enkelt en familj i familjen.

På Husman Hagberg betraktar man detta som en stjärnvärvning.

– Vi har sökt efter en franchisetagare för Borås i flera år, och med den här värvningen var det värt att vänta på. Det är väl alla kedjors dröm att knyta till sig en av Sveriges absoluta toppmäklare? Dessutom med sitt eget dreamteam, säger vd Fredrik Kjell i en kommentar.