Ankie Bandstigen. BILD: Husman Hagberg

Realtor Group Europe är Husman Hagbergs moderbolag och har nu utökat sin styrelse med ytterligare en ledamot. Hon heter Ankie Bandstigen, är utbildad jurist och har rötterna i Stiga Sports samt är grundare och vd för Faskunge Fastigheter som bygger i Eskilstuna.

– Vi är otroligt glada över att få Ankie med i vår styrelse och tror att hon har mycket att tillföra med sin bakgrund inom både familjeföretagande och nyproduktion, säger Lennart Hagberg, koncernchef för Realtor Group Europe och Husman Hagbergs grundare, i ett uttalande.

Ankie Bandstigen själv säger att hon alltid haft ett stort intresse för hem och bostäder och är engagerad i frågor om samhällsutveckling, så hon betraktar sitt nya uppdrag som en intressant pusselbit.

– Människor behöver någonstans att bo för att vi ska ha ett fungerande samhälle. Sen behöver vi någon som kan omsätta bostäderna för att möjliggöra den rörlighet som krävs och där har mäklarna en viktig roll.