En lägenhet på Södermalm i Stockholm har blivit veckans klicksnackis på grund av sin något oortodoxa inredning.

BILD: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Lägenheten, som är en fyra på 102 kvadratmeter, har bland annat vad som ser ut som en trädstam placerad i köket, en toalett inramad av hönsnät och olika typer av vad som väl får antas vara konstverk på skåpluckor och väggar.

BILD: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Den rekommenderas i annonsen till någon som söker ett renoveringsobjekt, och det tycks som att läget snarare än inredningen avgör eftersom högsta budet i skrivande stund ligger på 7,1 miljoner kronor.

BILD: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

– Det har varit ett stort intresse för bostaden. Väldigt många klick och besök på nätet. Det har även varit ett stort intresse på visningarna, säger Peter Öhman, ansvarig mäklare på Länsfast, till Hemnet.

BILD: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Läs mer och se fler bilder här.