BILD: Bjurfors

I månadsskiftet togs Bjurfors Kungsholmskontor över av Vilhelm Åman och Niklas Jonasson. Eftersom Bjurfors Stockholm, som tidigare låg på Kungsholmen och agerade kontor också för den franchisen, har flyttat till city mäklar duon inledningsvis från ett kontorshotell. Både nya lokaler och rekrytering står på agendan men de vill ta det långsamt.

– Viktigast är att det blir rätt. Vi ser långsiktigt och ödmjukt på satsningen och vet att vi har lång väg att gå, men det är en resa vi njuter av. Vi ska fokusera på att bygga laget och tjänsten så att vi är det självklara valet att ringa till, säger Niklas Jonasson i en kommentar.

Vilhelm Åman, som också har en internationell hockeykarriär i bagaget, säger att de är supertaggade på att få bygga ett team från grunden.

– För oss är det oerhört viktigt att ta hand om vår personal så att de mår bra. I vår bransch är det mycket fokus på sälj, givetvis. Men det fungerar inte om man inte trivs på jobbet och kan ha ett liv utanför.

Bjurfors vd Fredrik Kullman säger att de än en gång kommer att bli viktiga spelare på Kungsholmen.

– Vi har letat länge efter rätt personer att driva det vi ser som vårt framtida flaggskeppskontor. Nu har vi hittat varandra, och det känns riktigt bra.