Marie Martinsson är ny vd för Mspecs i Mäklarsamfundskoncernen.

BILD: Mäklarsamfundet

Mspecs är Mäklarsamfundets mäklarsystem som används av flera av de större mäklarföretagen och med Marie Martinsson i spetsen vill de nu fortsätta att expandera.

– Jag är oerhört glad och entusiastisk över att få möjligheten att underlätta vardagen för Sveriges fastighetsmäklare tillsammans med Mspecs duktiga medarbetare. Det är vad Mspecs i grunden handlar om. Nu blir det fullt fokus på fler kunder och att fortsätta utveckla produkten för att möta kundernas krav och utmaningar i en allt mer digitaliserad värld, säger hon i en kommentar.

Hon har redan varit styrelseledamot i företaget i tre år, och sedan 2018 operativ chef. Tidigare har hon varit ledare och verksamhetsutvecklare i bank- och försäkringsbranschen.

Kenneth Ivarsson, styrelseordförande, säger att det kändes både strategiskt och naturligt att låta henne ta över ledarrollen.

– Marie har tillsammans med medarbetare och styrelse visat ägaren, Mäklarsamfundet, att hon har förutsättningarna att ta verksamheten vidare mot nya spännande mål, säger han.

Marie Martinsson tillträdde 1 juli.