BILD: Husman Hagberg

Nu slår Husman Hagberg upp portarna i Skellefteå i regi av franchisetagaren Emelie Edergard. Hon har redan varit mäklare i staden i sex år men öppnar nu alltså eget.

– Jag har alltid sålt mycket, med väldigt nöjda kunder som resultat. Även om jag har nöjda kunder så kände jag att jag vill göra ännu mer, erbjuda en ännu bättre mäklartjänst, säger hon i en kommentar.

Med sig har Emelie Edergard fastighetsmäklaren Emma Bodén och stylisten Michelle Selegran.

– Både min personal och jag har ett stort engagemang och vill att kvalitet ska genomsyra hela affären. Därför har vi till exempel en stylist med i teamet redan från start. På lång sikt tänker vi bliv den mest anlitade mäklaren i Skellefteå, säger Emelie Edergard.

Husman Hagbergs vd Fredrik Kjell är nöjd.

– Vi är otroligt glada över att Emelie valde att tacka ja till vårt erbjudande och etablera Husman Hagberg i Skellefteå. Det är ett kvitto på att vårt varumärke attraherar duktiga mäklare, säger han.