Ett helt nytt team med fem toppmäklare från andra mäklarfirmor går nu ihop och öppnar som partners under Erik Olsson-flagg i Örebro.

BILDER: Erik Olsson

De som kommer för att ruska om i området är Mikael Rantala, som hittills under året redan sålt 6,5 procent av alla tillgängliga bostäder i Örebro, Karl-Albin Larsson som redan på 2,5 år satt avtryck i staden och Alexander Sjönvall som presterar toppresultat trots småbarnspappa. Herrtrion kommer samtliga från Svensk Fastighetsförmedling, men kompletteras av två damer från Fastighetsbyrån.

Lee Lemelius med 17 års erfarenhet av mäkleri och ett brinnande intresse för nyproduktion och Beatrice Henriksson som sålt nästan 50 bostäder på ett år samtidigt som hon är en uppskattad lagspelare.

– Trots tuffa tider väljer några av de bästa mäklarna att fortsätta sin mäklarkarriär med oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Vi hälsar alla våra stjärnmäklare i Örebro varmt välkomna, skriver Johan Nordenfelt, informationschef på Erik Olsson, i en kommentar.

Grundarkvintetten har redan i ingångsskedet över 17 procent marknadsandelar i staden, och kommer att förstärkas med Carin Liedström i augusti och Mikael Pettersson i september.

De utgår från ett nytt kontor mitt på Stortorget.