I samband med Mäklarsamfundets årsmöte i Västerås i veckan som gick valdes en ny styrelse in.

Coronasäkert möte när nya styrelsen valdes in. BILD: Mäklarsamfundet

Den största förändringen är att Kenneth Ivarsson lämnat styrelsen för att istället bli vd för Mäklarsamfundets utvecklingsbolag, som Mäklarvärlden skrev om här. Ersättare för honom är Carina Pagil som ny styrelsemedlem. Hon jobbar övrig tid som mäklare på Era i Göteborg.

Anders Edmark från Mäklarhuset i Örnsköldsvik blev kvar som ordförande, och övriga medlemmar är Håkan Hellström (Svensk Fastighetsförmedling) som vice ordförande, Catarina Löfberg (Mäklarhuset), Johan Engström (Fastighetsbyrån), Saki Carapanos (Södermäklarna), Catharina Lager Sundberg (Karlsson & Uddare) och ersättaren Åsa Davidsson (Husman Hagberg).

Mötet fick flyttas fram och hållas under coronaanpassade former på grund av restriktioner.