BILD: Husman Hagberg

Husman Hagberg expanderar på västkusten och öppnar nu i Uddevalla, Stenungsund, Tjörn och Orust. Bakom ratten står Jessica Nyman, som blir franchisetagare efter att tidigare ha arbetat i området som anställd mäklare.

– Nu slår vi upp portarna och det känns fantastiskt bra. Att få jobba med detta härliga gäng och jobba i hjärtat av Bohuslän är få förunnat. En marknad som är expansiv och där inflyttningen konstant ökar – det går inte att få bättre möjligheter, säger hon i ett uttalande.

Hennes partner blir sambon Robert Apelryd med en bakgrund i båtsnickeri och en byggfirma.

– Det känns riktigt kul att starta ett nytt företag tillsammans med Jessica. Mitt bidrag kommer både att vara erfarenheten av att driva företag och att vara lyhörd för kundernas önskemål. Under tiden som båtbyggare i lyxsegmentet fick jag tidigt lära mig vikten av kundanpassning, säger han.

Husman Hagbergs vd Fredrik Kjell är nöjd med sina rekryteringar.

– Vi är väldigt glada över att knyta Jessica och Robert till oss. Det är en perfekt pusselbit som vi saknat i vår etablering på västkusten.