BILD: Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset expanderar vidare och öppnar nu sitt första kontor i Halland, närmare bestämt residensstaden Halmstad.

Franchisetagare är Philip Bengtsson och Olivia Svensson, som båda har rötter i staden.

– Både jag och Olivia kommer från Halmstad och har många upparbetade relationer här. Det känns fantastiskt kul att få möjligheten att driva vårt eget kontor i en kedja som passar oss väldigt bra. Att vi själva trivs och mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna ge våra kunder det bästa av oss, säger Philip Bengtsson i ett uttalande.

Vd Mikael Meyer är också nöjd.

– Det är verkligen kul att vi öppnar vårt första kontor i Halland. Vi är väldigt stolta och glada över att det är just Philip och Olivia som öppnar det. Philip har arbetat som framgångsrik mäklare i Stockholm under flera år, Olivia kommer från servicesektorn och kommer bland annat att arbeta som mäklarassistent.

Halmstads Svenska Mäklarhuset öppnar i juni mitt i stan.