Än en gång har Karriärföretagens studentpanel utsett årets karriärföretag, och de som toppar mäklarlistan är Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

I motiveringen står bland annat ”Genom ett stort fokus på ledarskap och värderingar arbetar de på ett framåtlutat och innovativt sätt med att vara en attraktiv och hållbar arbetsplats /…/ och alltid sträva efter att medarbetarna har rätt förutsättningar att lyckas”.

På Länsfast är man jätteglada över utmärkelsen.

– Genom närvaro ute på högskolorna prioriterar vi att bygga personliga relationer till studenterna. För oss är det viktigt att de får en sanningsenlig bild av hur det är att jobba hos oss, och även av hur det faktiskt är att arbeta som mäklare, säger rekryteringsansvariga Evelina Henriksson till Mäklarvärlden.

Karriärföretagen har utsett framtida arbetsgivare sedan 2011 och i år deltog 3302 studenter mellan 20 och 30 år i omröstningen.

Övriga mäklarföretag på topp 100-listan är Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån och Skandiamäklarna.

Läs mer här.