Skandiamäklarna i Vällingby, Hässelby och Kista i västra Stockholm har fått nya franchisetagare – och ett sprillans nytt kontor.
Dessa är Micaela Rebel och Rambod Panjaki, som båda både bott och arbetat i området tidigare.

BILD: Skandiamäklarna

Duon, som ursprungligen är från Örebro, träffades under sin mäklarutbildning och kommer senast från Mäklarhuset respektive Fastighetsbyrån.

– Det här känns både kul, spännande och stimulerande. Vi kan den lokala marknaden väldigt väl och ser fram emot att få driva vårt eget kontor och bygga upp ett starkt och sammansvetsat team. Vi är det första mäklarkontoret på plats i ett område med hög omsättning, säger Rambod Panjaki i ett uttalande.

De nya franchisetagarna har tillsammans med en arkitekt själva skapat ett helt nytt kontor i en rå lokal i den nyutvecklade stadsdelen Vällingby park.

– Marknaden har tagit riktigt bra fart, men vi vill växa i en kontrollerad och lagom takt. Tillsammans har Rambod och jag ett stort nätverk, som vi framöver ska använda för att rekrytera kompetenta och drivna mäklare. På några års sikt vill vi vara minst sex mäklare på kontoret, men först behöver vi hitta en duktig mäklarassistent, säger Micaela Rebel.