BILD: Esny

Eklund Stockholm New York får förstärkning i form av Niklas Wendell, mäklare med lång erfarenhet från Stockholms innerstad och Saltsjöbaden. Han har topplaceringar både vad gäller slutpriser i Vasastan och kundnöjdhet hos Hittamäklare det senaste året och har även tidigare erfarenhet av finansmarknaden.

– För oss är det viktigt att fortsätta bygga med marknadens främsta kompetens och Niklas är en drömrekrytering och kommer att passa perfekt in i teamet på Eklund Stockholm New York, säger coo Christian Colfach i en kommentar.

Esny ser en fortsatt efterfrågan på marknaden trots att arbetssättet anpassats med fler privatvisningar och distansarbete. Niklas Wendell själv säger att han är otroligt glad över att vara en del av teamet.

– På Eklund Stockholm New York finns det jag behöver för att ha det vassaste erbjudandet till mina kunder.