BILD: Husman Hagberg

Två herrar som tidigare lämnat Husman Hagberg för karriärer i andra branscher och på andra ställen har nu återvänt för att bli delägare i kontoret i Norrköping.

Det handlar om Mattias Törling som också tidigare drivit kontoret men de senaste åren arbetat som vd i annan bransch, och Gary Dambergs som haft en sejour på Länsfast.

– Barnen var små och det lockade mig att tillbringa mer tid med familjen. Fasta arbetstider och att slippa helgarbete var tungt vägande skäl. Men under åren har jag haft en del kontakt med min efterträdare Jenny Törnvall och då jag läste mellan raderna att det kunde vara aktuellt att ta in nya delägare kunde jag inte motstå att söka mig tillbaka. Någon annan mäklarfirma har jag inte kunnat tänka mig, säger Mattias Törling i en kommentar.

Gary Dambergs å sin sida hade det bra och tryggt hos sin nya arbetsgivare men saknade känslan inom Husman Hagberg.

– Det är både en familjär känsla där det är ett glatt möte med gamla vänner varje gång vi träffas, samtidigt som det är ett härligt driv i kedjan, säger han.

Husman Hagbergs vd Fredrik Kjell menar att det är ett kvitto på att de gör mycket rätt eftersom duktiga människor väljer att komma tillbaka.

– Det är fantastiskt roligt och ska bli väldigt intressant att få följa deras fortsatta framgångar.

Duon köper ut Jenny Törnvall som återgår till att vara mäklare, och delar ägarskapet med Andreas Söderstam.