BILD: Husman Hagberg

Husman Hagberg har slagit upp portarna i Skövde under ledning av Elisabeth Flodkvist och Frans Jonsson. Duon har sedan tidigare jobbat tillsammans på en annan mäklarfirma men tar nu steget att öppna eget tillsammans.

– Det känns otroligt inspirerande att få ta det här klivet. Vi har som anställda mäklare längtat efter att få skapa en mäklartjänst som vi tycker saknats här i Skövde. Vi vill erbjuda en modern mäklartjänst som passar just den här marknaden, säger Elisabeth Flodkvist i en kommentar.

Rekryteringschefen Christian Hjort är nöjd med sina nya medarbetare.

– Jag är väldigt stolt över att två så starka och etablerade profiler väljer att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på Husman Hagberg, säger han.

BILD: Husman Hagberg

Samtidigt har kontoren i Luleå och Boden förstärkt sin laguppställning med ett par starka profiler. Franchisetagaren för båda orterna, John Nilsson, säger att han länge haft ögonen på några av de bästa mäklarna på marknaden.

– Jag är oerhört stolt över att Robin Lindqvist, den mest anlitade mäklaren i Kalix 2019, valt att bli min kompanjon i Boden. Han kommer från Boden och förutom att jobba där kommer han att fortsätta samarbeta med vårt kontor i Kalix.

Till Luleåkontoret kommer Emma Lindbäck och Ida Simonsson.

– Båda två är välkända mäklarprofiler som varit framgångsrika mäklare i Luleå i många år. Nu har de valt att bli mina kompanjoner på Husman Hagberg i Luleå, vilket jag är oerhört glad över, säger John Nilsson.

Ida Simonsson säger att det känns oerhört spännande.

– Emma och jag är både kollegor och vänner och har länge funderat på att göra något tillsammans.

Emma Lindbäck lägger till:

– När den här möjligheten dök upp så behövde vi inte tveka. Vi får ett starkt varumärke, ett bra team och alla möjligheter att påverka vårt eget kunderbjudande.