Mäklarhuset har inlett en storsatsning på Stockholm, och den börjar med ett nytt kontor på Kungsholmen.

Därifrån ska flera nya kontor i huvudstaden etableras de kommande åren.

BILD: Mäklarhuset

– Bostadsmarknaden förändras i snabb takt i ljuset av digitaliseringen och nya kundbehov. De mäklarkedjor som vill vara i framkant under 2020-talet måste kunna kombinera innovation och entreprenörskap med att erbjuda de skickligaste mäklarna och den högsta servicenivån. Därför är vi oerhört glada att knyta till oss en grupp entreprenörer som står för just detta, säger Erik Wikander, vd på Mäklarhuset, i en kommentar.

De han pratar om är de nya ägarna P-O Göransson, som tidigare varit vice Sverigechef för Nordeas kontorsverksamhet, och Lena Svartström med tio års mäklande på Kungsholmen i ryggsäcken.

– Detta är en fantastiskt rolig och spännande möjlighet. Vi är ett erfaret ägar- och mäklarteam som tillsammans ser stor potential i att utveckla Mäklarhuset i centrala Stockholm, säger P-O Göransson.

De nya lokalerna kommer att ligga på Fleminggatan och öppnar under våren.