Annica Orling. BILD: Mohv

När Mohv fortsätter att satsa nationellt tar man nu in Annica Orling som etableringsansvarig på företaget.

Hon har över elva års erfarenhet från mäklarbranschen och kommer senast från Svenska Mäklarhuset. Hon har tidigare bland annat jobbat med nya franchisetagare, support och projektledning.

– Det känns oerhört kul att vårt team kring etablering och rekrytering nu förstärks med Annica. För att lyckas i rollen som etableringsansvarig krävs att man har en stor passion, drivkraft och framför allt ett nytänkande. Annica Orling har alla de egenskaper som vi värdesätter på Mohv, säger vd Jonas Petersson i en kommentar.

Han säger att medarbetarna är deras viktigaste tillgång i en offensiv satsning och en grund till fortsatt expansion. Annica Orling själv säger att hon i många år imponerats av deras charmiga kaxighet och innovationslusta.

– När jag blev kontaktad fanns ingen tvekan om mitt beslut. Mitt huvudsakliga uppdrag är att vi fortsätter att expandera strategiskt och lönsamt för samtliga parter. Mohv velar inte kring sin identitet utan har en god självkänsla och kör sitt race med schyssta villkor, det gillar jag.