BILD: Husman Hagberg

Nu öppnar Husman Hagberg sitt sjätte kontor i Spanien. Denna gång i kuststaden Valencia.

Det är franchisetagarna Cecilia Martinsson och Leo Lopéz, sedan tidigare också i Altea/Denia, som står bakom expansionen.

– Valencia är en intressant destination. Det är Spaniens tredje största stad med ett fint kustläge, vilket borde locka många svenskar att kika närmare på staden. I och med stadens storlek så är det en strategiskt viktig etablering för vår närvaro i Spanien, säger Henrik Hagberg, vd för Husman Hagberg utland, i en kommentar.

Det som ger Husman Hagberg en fördel i staden är att en av franchisetagarna är född och uppvuxen där.

– Det faktum att det är Leos hemmaplan har gett oss en flygande start, tack vare det nätverk som vi redan har här. Förutom det så är Valencia en spännande blandning av historiska platser, kultur, modern design och arkitektur, säger Cecilia Martinsson.