BILD: Bjurfors

Bjurfors har öppnat ett alldeles färskt kontor i Växjö. Det drivs av trion Eric Melkersson, Toni Ringberg och Daniel Bohn vilka tillsammans har 21 års mäklarerfarenhet.

– I Bjurforsandan ligger att lägga ner lite extra på varje kund. Att vara noggrann, ha känsla för detaljer och möta höga förväntningar. Så nog kommer det att märkas att det finns en ny mäklare i stan. Vi ser väldigt mycket fram emot att komma igång och lotsa Växjöborna till riktigt bra bostadsaffärer, säger Daniel Bohn, en av de tre franchisetagarna, i en kommentar.

Han hoppas att faktumet är Växjö är en av de billigare universitetsstäderna ska locka studenter till staden.

– För unga som har råd att köpa sin egen bostad är det mer ekonomiskt att investera i en egen bostad än att hyra, och i Växjö kan man fortfarande få väldigt mycket bostad för pengarna.

Även om Bjurfors främst arbetar i premiumsegmentet är målet att alla oavsett prisnivå ska få hjälp av engagerade och pålästa mäklare.

– Med etableringen i Växjö fortsätter vi vår resa med att erbjuda mäklartjänster i absolut toppklass i Sverigest storstäder och mest expansiva regioner, säger Fredrik Kullman, ansvarig för Bjurfors franchiseverksamhet.