Fredrika Agardh till ESNY

Fredrika Agardh. BILD: Jesper Florbrant

Eklund Stockholm New York stärker upp sitt team med mäklaren Fredrika Agardh. Hon har erfarenhet och kunskap om områden som Nacka, Saltsjöbaden, Bromma och Vasastan och Kungsholmen, och kommer närmast från Bjurfors.

Där har hon varit sedan 2017, och har tidigare jobbat i modebranschen i London.

– Vi bygger för att fortsätta växa och ställer höga krav på resultat, expertis samt gärna tidigare erfarenheter som berikar då våra kunder har höga förväntningar. I vårt sökande efter mäklarvärldens främsta kompetens är vi oerhört stolta att få hälsa Fredrika Agardh välkommen till oss, säger Christian Colfach, coo på ESNY, i en kommentar.

Fredrika Agardh själv säger att det var en naturlig utveckling för henne som fastighetsmäklare att skaffa sig ännu bättre verktyg och nätverk, både till sig själv och kunderna.

– Känns väldigt spännande att bli en del av det mycket kompetenta teamet på Eklund Stockholm New York.