Christian Vesala och Petrus Kello. BILDER: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling välkomnar två nya mäklare i sin famn: Christian Vesala och Petrus Kello.

Christian Vesala har tio års erfarenhet av försäljning och ”en hög servicenivå och målmedvetenhet gör Christian till en bra mäklare”. Han gillar Erik Olssons arbetsstruktur och företagets lojalitet mot den anställda.

Petrus Kello har en bakgrund som privatrådgivare i bankvärlden, vilket har gett honom en vana vid långsiktigt arbete med kunder. Han är en tävlingsmänniska som brinner för försäljning. ”Erik Olsson var ett givet val tack vare en stark företagskultur att tro på sig själv och att man alltid vill kundens bästa.”

Som varandes journalist i över 20 år är jag i jämförelse färsk i mäklarbranschen - sedan hösten 2018 är nöjet att arbeta med Mäklarvärldens webb mitt. Det finns alltså mycket kvar att lära. Jag får dock hela tiden nya insikter i den fascinerande, och ibland frustrerande, bostadsbransch som alltid är i rörelse.