Per Bergfors Nyberg, tidigare mest känd som journalist i både radio och teve, sadlar om och blir mäklare. Och detta gör han hos Serneholt Estate i Marbella, där han bor med sin familj sedan i september.

Per Bergfors Nyberg. BILD: Serneholt Estate

– Vi är väldigt glada över att Per valt att starta sin mäklarkarriär hos oss på Serneholt Estate. Per passar verkligen in i vårt team, då han står för trygghet och noggrannhet samt sätter kunden i fokus. Att han sedan pratar spanska och engelska flytande men även behärskar tyska och läst arabiska är ett stort plus, då språket är en viktig del i vårt jobb, säger Fredrik Serneholt, vd, i en kommentar.

Han menar att kontoret i Marbella känns komplett med Per Bergfors Nyberg i teamet.

Den nyrekryterade själv säger att han valde Serneholt eftersom han vill finnas med kunderna hela vägen.

– Stå för en helhetslösning där vi kan hjälpa till med kontakter för advokater, banker, försäkring, renovering, allt som kan behövs hjälp med i samband med flytt hit. Dessutom gillar jag Fredrik och Lindas tankar om noggrannhet, att se till att ta snygga foton, att vara påläst och verkligen lägga ner tid och jobb på varje objekt och kund.

Per Bergfors Nyberg hördes senast i P1 på Sveriges Radio och har tidigare varit på bland annat TV4 Nyhetsmorgon. Han har haft Marbella som andra hem sedan 2016.