Tävla om biljetter till Guldhemmet, galan som uppmärksammar landets fastighetsmäklare och bostadsutvecklare och hyllar branschens främsta profiler och starkaste insatser.

Tio priser kommer att delas ut på Guldhemmet; nio mäklarpriser och ett bostadsutvecklarpris. Mäklare kan fram till sista december i år nominera sina favoriter till kategorierna Årets Mäklarkontor, Årets Mäklarpersonlighet, Årets Stjärnskott, Årets Mäklarassistent och Årets Innovatör.

Utöver det kommer ett antal prestationspriser, baserade på Hemnets andelstatistik, att delas ut.

Svarar du rätt på frågorna här har du chans att vinna inträdet till dig själv och en medföljande till ett värde av 5 700 kronor. Mejla dina svar till jonas@maklarvarlden.se under ämnet ”Tävling” senast 12 november. Först rätt inkomna svar vinner! Glöm inte dina kontaktuppgifter.

Lycka till!

Fråga 1: Vilka arrangerar galan Guldhemmet?

1 Hemnet

X MäklarVärlden

2 Booli

Fråga 2: När kommer galan Guldhemmet att gå av stapeln?

1 Den 5 mars 2022

X Den 5 mars 2021

2 Den 5 mars 2020

Fråga 3: Var kommer galan Guldhemmet att äga rum?

1 Blå hallen i Stockholms stadshus

X Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm

2 Cirkus Stockholm på Kungliga Djurgården

*  *  *

Grattis Gunnar, Gunborg och Helena!

Rätt svar i förra numrets tävling var: 1 ”Svart fjäril” (X). 2 ”1823” (1). 3 ”Tisdag” (X). Gunnar Svenson, Gunborg Gissler och Helena Riihiao vinner varsitt exemplar av boken ”Dotter saknad” av Anna Jansson (värde cirka 189kr). Grattis!