BILD: LRF Konsult

En gård vid Svedberga kulle i Helsingborg för under miljonen var med sina 18 682 klick det mest populära objektet på Hemnet i veckan som gick.

Gården, med anor från 1800-talet, har enligt presentationen stått tom en längre tid och ”är i behov av omfattande upprustning och renovering”. Men den hugade har även möjlighet att köpa till åkermark för att antingen odla eller skaffa några kossor.

BILD: LRF Konsult
BILD: LRF Konsult

Boningshuset tros vara uppfört på 1860-talet och är i ett plan med utrivet kök, allrum, matsal, badrum och två mindre rum. Dessa omfattar 100 kvadratmeter, medan vinden är oinredd från början. Utöver detta finns en stallbyggnad med loge, en uthuslänga med garage.

BILD: LRF Konsult

– Många svenskar när nog en dröm om ett enklare liv på landet och det här objektet ger dessutom möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel, säger Staffan Tell, talesperson på Hemnet, i en kommentar till klickraketen.

BILD: LRF Konsult

Utropspriset är 950 000 kronor. Läs mer och se alla bilder hos LRF Konsult här.