Julia Hagnäs till Alexander White

Julia Hagnäs. BILD: Alexander White

Julia Hagnäs går till Alexander White, som menar att hon bryter normen av en typisk mäklare.

De skriver i pressmeddelandet att mäklarbranschen i många år brottats med dåligt rykte och fördomar, vilket de alltid varit måna om att motverka.

”Vårt främsta krav på mäklarna är att de är ärliga, kompetenta och alltid gör sitt yttersta både för säljare och köpare i en affär”, skriver de, och att de tror på en affärsmodell där mäklaren är personligt delaktig i varje steg av affären.

”Vårt senaste tillskott till teamet, Julia Hagnäs, är sinnebilden av den här typen av skicklig och jordnära mäklare. Med tio års erfarenhet av mäklarrollen, genomgående goda vitsord och stor integritet var hon ett självklart val att rekrytera”.

Julia Hagnäs har tidigare bland annat varit på Mäklarringen, Erik Olsson och Fantastic Frank och har arbetat över hela Stockholms innerstad.